Konsultjänster inom städsektorn

Stocksund december 2017

Jag heter Sven-Olof Älmedal och har arbetat med lokalvård sedan 1975. Jag har drivit eget bolag sedan 1984, Pro miljö service AB, som från januari 2018 går ihop med Olsson Städ och Konsult AB med kontor i Huddinge. Vi blir ett bolag med ca 45 anställda och en omsättning på ca 21 miljoner om året.

Under mina ca 40 år i branschen och som entreprenör har jag många gånger sett att det finns ett behov att stödja dem som upphandlar städtjänster med sakkunskap och branschkännedom. Många känner att de har bristande kompetens på området och det är ju också, tyvärr, en bransch som kännetecknas av fusk och med ett oproportionerligt stort antal oseriösa eller till och med kriminella aktörer.
Svarta uppdrag och löner, personal som inte har kollektivavtalsenliga löner, momsfusk mm är tyvärr väldigt vanligt.

Hur vet man då att man får ett städbolag som är seriöst, städar med kvalité, har god service och utan ”skelett” i garderoben?

Det är inte så lätt om man inte kan branschen och därför kan vi bistå Dig som upphandlare och sköta hela processen från behovsanalys och underlag till kontraktsskrivning och kvalitetsuppföljning.
(Läs mer på den här webbsidan under om)

Så tveka inte, RING eller maila redan idag och boka ett förutsättningslöst möte så berättar jag mer…

Mobil: 070-773 44 57
Mail:   svenolof.@trimpulse.se